De toekomst is al begonnen

Elektrisch rijden heeft de toekomst, daar twijfelt niemand nog aan. Het is slechts een kwestie van tijd voordat heel Nederland elektrisch rijdt. Voor Motiv-E is de toekomst al begonnen. Het is onze missie om zakelijk elektrisch rijden zo toegankelijk mogelijk te maken.

Hart voor elektrisch rijden

Klimaatvriendelijk, eenvoudig in onderhoud, voordelig in gebruik en fiscaal aantrekkelijk: elektrische auto’s bieden veel voordelen. Maar de grootste reden waarom wij van elektrisch rijden houden, is vanwege de auto’s zelf. Elektrische auto’s zijn stiller, stijlvol en bieden een hoog rijcomfort. Door de snel een vloeiende manier van optrekken voelt het haast alsof je een vliegend tapijt bestuurt. Waar oude modellen nog te maken hadden met een beperkte actieradius, is dat bij de nieuwe generatie auto’s niet meer het geval. Een nieuwe elektrische auto kan op een volle accu namelijk ruim 450 kilometer rijden. Dat is van Amsterdam naar Brussel en weer terug. En als er één land geschikt is voor elektrisch rijden, dan is het Nederland wel. Met ruim 48.000 openbare laadpalen en bijna duizend snelladers heeft ons land de grootste laaddichtheid van Europa. Dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Nooit meer naar het tankstation, nooit meer schakelen en nooit meer de geur van uitlaatgassen: wij willen nooit meer iets anders.

Uw partner in mobiliteit

Steeds meer bedrijven keren traditionele auto's de rug toe en stappen over op een volledig elektrisch wagenpark. Motiv-E zorgt ervoor dat deze transitie snel en soepel verloopt. Dankzij ons uitgebreide leveranciersnetwerk beschikken we over alle elektrische automerken, kunnen we grote aantallen leveren en hebben we de snelste levertijd van Nederland. Maar behalve snelheid staat ook maatwerk bij ons centraal. We kunnen onze duurzame en praktische mobiliteitsoplossingen volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Naast alle denkbare elektrische auto’s en laadstations, kunt u ook bij ons terecht voor elektrische fietsen, elektrisch openbaar vervoer en innovatieve autodeel oplossingen. Met Motiv-E als partner bent u van alle mobiliteitsgemakken voorzien.

Ervaar de toekomst

Voor alle bedrijven en leasemaatschappijen heeft Motiv-E een kosten effectieve oplossing in huis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u de auto’s van dichtbij bekijken en zelf het gemak van elektrisch rijden ervaren? Dan bent u van harte welkom in ons experience center!